Zelenović: Šapčani imaju privilegiju da učestvuju na izborima, svi drugi u Srbiji će samo glasati

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Jun.2020, 13:25

Zelenović: Šapčani imaju privilegiju da učestvuju na izborima, svi drugi u Srbiji će samo glasati

Gradonačelnik Šapca i lider Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović ocenio je da će Šapčani 21. juna imati "privilegiju" da učestvuju na lokalnim izborima dok će kako je naveo, svi drugi u Srbiji "samo glasati" tog dana ali neće imati izbore.

On je za Blic rekao da svaki od 100.000 birača u Šapcu "tačno zna šta je čija politika" i dodao da u tom gradu "niko ne može da pokrade izbore".

"Mi imamo obavezu prema građankama i građanima da obezbedimo još >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << veći razvoj. Mi se borimo za naš grad i odbranićemo njegovu slobodu. Naši politički protivnici su političari iz prošlog veka koji gledaju svoje i interese svojih šefova iz Beograda", naveo je Zelenović.

Ocenio je da je u situaciji, u kojoj zbog stanja u medijima, građani ne znaju šta je čija politika a opozicija nije u stanju da spreči krađu na izborima, ispravna odluka opozicionih stranaka iz Saveza za Srbiju da bojkotuju izbore na svim nivoima.

Zelenović je dodao da će proces ujedinjenja u "veliku" Demokratsku stranku biti nastavljen posle izbora i da će Zajedno za Srbiju biti deo nove DS.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Zelenović na izborima može da računa samo na dva glasa - svoj i Dušana Petrovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2020, 13:01

Obećavaju "kule i gradove"...Aktuelni, ali još samo do 21. juna gradonačelnik Šapca, Nebojša Zelenović u zanosu predizborne kampanje umislio je da je ozbiljan političar, pa u svojim istupima osim lokalne komentariše i tzv. visoku politiku...Upućeni kažu da je to posledica plana njegovog šefa...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.