Vukovci osnovnih škola iz Pančeva na nagradnoj ekskurziji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Maj.2018, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vukovci osnovnih škola iz Pančeva na nagradnoj ekskurziji

Vukovci osnovnih škola iz Pančeva jutros su otputovali na nagradnu ekskurziju. To je poklon Grada za marljiv rad, a iako nisu daleko otišli, jer putovanje traje jedan dan, kažu, prijaće im pred obaveza koje ih čekaju.

Sada već tradicionalno najbolji učenici po završetku osnovne škole od Grada, osim knjiga, na poklon dobijaju i jednodnevno druženje. Ove godine u obilazak Zasavice i Sremske Mitrovice krenulo je 160 đaka.

Budućim srednjoškolcima koji se ovih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dana pripremaju za polaganje male mature, ova ekskurzija došla je kao predah bar na jedan dan od obaveza koje imaju.

"Najbolji učenici srednjih škola biće, kao i do sada, nagrađeni novčano sa po deset hiljada dinara", rekla je Tatjana Božić, većnica za obrazovanje.

"Što se tiče učenika koji završavaju srednju školu njih nagrađujemo novčano i to ćemo organizovati u junu, pošto smo procenili da im je neophodan novac za upis na fakultete", dodala je ona.

Deca su dobila i majice koje će ih podsećati na ovo druženje i biti još jedna od uspomena na završetak osnovne škole.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.