Vučić zahvalio Čepurinu na političkoj podršci koju pruža Rusija

Izvor: Vostok.rs, 21.Avg.2017, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić zahvalio Čepurinu na političkoj podršci koju pruža Rusija

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Ruske Federacije u Beogradu Aleksandra Čepurina.

Dvojica sagovornika izrazila su zadovoljstvo što je trgovinska razmena između Srbije i Ruske Federacije, u prvih šest meseci ove godine, uvećana za 9 odsto, naglasivši da je potrebno intenzivirati rad na daljem jačanju ekonomske saradnje i razmene kapitala i trgovinskih dobara.

Poseban naglasak predsednik Vučić i ambasador Čepurin stavili su na zajedničko delovanje na formiranju industrijske zone u cilju privlačenja većeg broja investitora iz Ruske Federacije.

Takođe, predsednik Vučić zahvalio je ambasadoru Čepurinu na političkoj podršci koju Ruska Federacija pruža Republici Srbiji u očuvanju njenog teritorijalnog integriteta i celovitosti.

Predsednik Vučić rekao je ambasadoru Čepurinu da će Srbija čuvati i dalje graditi dobre odnose sa Ruskom Federacijom, te da će štititi svoju vojnu neutralnost, nezavisnost i samostalnost u donošenju političkih odluka.

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Srbija će čuvati dobre odnose sa Rusijom i štitiće svoju vojnu neutralnost: Vučić razgovarao sa Čepurinom

Izvor: Press, 22.Avg.2017, 10:56

Poseban naglasak u razgovoru je stavljen na zajedničko delovanje na formiranju industrijske zone u cilju privlačenja većeg broja investitora iz Ruske Federacije. . Foto: Tanjug. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.