Tadić: Mi nismo prodali nacionalni interes zbog članstva u EU

Izvor: BKTV News, 06.Apr.2012, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Mi nismo prodali nacionalni interes zbog članstva u EU

'Govorili su da ćemo priznati nezavisnost Kosova, to nismo uradil. Govorili su da ćemo zbog članstva u EU prodati nacionalni interese, sada je očigledno da to nismo uradili. Govorili su da nam je stalo do fotelja više nego do života, da ne smemo da izdjemo na crtu. Sve što su govorili bila je puka neistina', rekao je Boris Tadić u Prokuplju.
I >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << dodao, da stranke sa liste 'Izbor za bolji život' imaju jasan plan kako da reše kosovsko pitanje i druge goruće probleme srpskog društva.
'Nećemo dozvoliti da Srbija bude napuštena zemlja, da bude rupa na evropskom kontinentu, da mladi imaju manje šanse nego njihovi generacijski pripadnici u drugim zemlajam, da Srbija bude zemlja bez šansi', poručio je Tadić.
Kandidat za budućeg predsednika je istakao i da stranke okupljene u listu 'Izbor za bolji život' imaju jasan plan za rešenje kosovskog pitanja, koji ne sme da bude samo spisak patriotskih reči i pukih obećanja.
'Ekonomija je centar naše politike. Moramo da odbranimo ekonomsku politku Srbije da ne bude inflacije i ekonomskog sloma. Moramo da srušimo barijere koje stoje ispred ljudi koji žele da stvore preduzeća i obezbede svoju porodicu', poručio je Tadić
Izvor: B92
Tweet
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.