Sergej Trifunović: Kriminalistička policija ušla u fondaciju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Okt.2018, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sergej Trifunović: Kriminalistička policija ušla u fondaciju

Glumac i osnivač fondacije "Podrži žživot" Sergej Trifunović objavio je danas na svom Tviter nalogu da je kriminalistička policija upala u prostorije fondacije.

"Došla nam je kriminalistička policija, odsek za organizovani kriminal! Fini ljudi, šta će, rade svoj posao...", napisao je Trifunović.

On je dodao da nije bio prisutan, ali da su mu to prenele kolege iz fondacije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Trifunović: Kriminalistička policija upala u fondaciju

Izvor: Mondo, 11.Okt.2018

Glumac i osnivač fondacije "Podrži život" Sergej Trifunovi" objavio je danas na svom Twitter nalogu da je kriminalistička policija upala u prostorije fondacije...Foto: Mondo/Stefan Stojanović Sergej Trifunović.."Došla nam je kriminalistička policija, odsek za organizovani kriminal! Fini ljudi,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.