Izvor: Blic, 05.Maj.2016, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Laž da su odbornici SNS bacali kutije u Šapcu

Konstitutivna sednica Skupštine grada Šapca je prekinuta, a Nebojša Zelenović iz DS-a optužio je odbornike SNS da su bacali kutije, što je SNS večeras demantovala.

"Notorna je laž da je bilo koji odbornik i član SNS bacao kutije po sali i ponašao se neprimereno", navodi se u saopštenju gradskog odbora SNS u Šapcu i dodaje da su oni zgroženi medijskom hajkom koja se vodi protiv njenih odbornika u skupštini grada Šapca.

Oni navode da je istina da se koalicioni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << partner Nebojše Zelenovića na čelu sa Sofronijem Čonjagićem ponašao neprimereno i politički nekorektno, nepoštujući procedure, kao i da je Čonjagić nasilnim putem pokušao da sprovede sopstvene interese, u isto vreme izazivajući potpuni haos u sali.

Pročitajte još:

Naprednjaci navode i da je lokalni medij pod kontrolom Zelenovića montirao snimak vezan za događaj u Šapcu dok su ga ostali mediji preneli.

SNS navodi da će građanima nakon objavljivanja nemontiranog materijala biti jasno da SNS govori istinu, a da je Nebojša Zelenović ponovo pokušao da ih obmane.

SNS naglašava da će nastaviti svim legitimnim putevima da se bori protiv "katastrovalne politike i pljačke koju sprovodi Nebojša Zelenović i njegovi koalicioni partneri".

Od cilja da se Šabac pretvori u grad sa stabilnim društvom, društvom koje ima izvesnost u funkcionisanju GO SNS u Šapcu neće odustati, a "pljačka i manipulacija Zelenovića i njemu sličnih mora da se završi, poručili su naprednjaci Šapca.

GO SNS u Šapcu objavio je snimak koji, kako kažu, potvrđuje njihove navode.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.