Predsednik GO JS u Šapcu napustio stranku

Izvor: N1 televizija, 05.Maj.2016, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik GO JS u Šapcu napustio stranku

Odbornik u Skupštini grada Šapca i predsednik Gradskog odbora Jedinstvene Srbije u Šapcu, Slaviša Kostadinović, odlučio da napusti stranku.

Na konferenciji za medije on je rekao da je zbog kontinuiranih pritisaka i pretnji proteklih dana od strane vrha stranke, doneo odluku da istupi iz stranke i podneo ostavku na svoju funkciju.

Kostadinović je dodao da je kao odbornik doneo odluku da podrži opciju za koju su većinski glasali građani Šapca, upkos pretnjama, te da će, ukoliko se one nastave, zatražiti zaštitu nadležnih organa.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

PODRŽAO VEĆINU U ŠAPCU Kostadinović: Zbog pretnji sam istupio iz JS

Izvor: Blic, 05.Maj.2016

Odbornik u Skupštini grada Šapca i predsednik Gradskog odbora Jedinstvene Srbije u Šapcu, Slaviša Kostadinović, na večerašnjoj konferenciji za medije, rekao je da je zbog kontinuiranih pritisaka i pretnji proteklih dana od strane vrha stranke, doneo odluku da istupi iz stranke i podneo ostavku...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.