SNS: Laž da su odbornici SNS-a bacali kutije u Šapcu

Izvor: RTS, 05.Maj.2016, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Laž da su odbornici SNS-a bacali kutije u Šapcu

Srpska napredna stranka demantovala je da su odbornici te stranke u skupštini grada Šapca bacali kutije po sali. SNS će nastaviti svim legitimnim putevima da se bori protiv "katastrofalne politike i pljačke koju sprovodi Nebojša Zelenović i njegovi koalicioni partneri", navodi se u saopštenju naprednjaka.
"Notorna je laž >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da je bilo koji odbornik i član SNS-a bacao kutije po sali i ponašao se neprimereno", navodi se u saopštenju gradskog odbora SNS-a u Šapcu i dodaje da su oni zgroženi medijskom hajkom koja se vodi protiv njenih odbornika u skupštini grada Šapca
Navode da je istina da se koalicioni partner Nebojše Zelenovića na čelu sa Sofronijem Čonjagićem ponašao neprimereno i politički nekorektno nepoštujući procedure, kao i da je Čonjagić nasilnim putem pokušao da sprovede sopstvene interese, u isto vreme izazivajući potpuni haos u sali.
Naprednjaci navode i da je lokalni medij pod kontrolom Zelenovića montirao snimak vezan za događaj u Šapcu dok su ga ostali mediji preneli.
SNS navodi da će građanima nakon objavljivanja nemontiranog materijala biti jasno da SNS govori istinu, a da je Nebojša Zelenović ponovo pokušao da ih obmane.
SNS naglašava da će nastaviti svim legitimnim putevima da se bori protiv "katastrofalne politike i pljačke koju sprovodi Nebojša Zelenović i njegovi koalicioni partneri".
Od cilja da se Šabac pretvori u grad sa stabilnim društvom, društvom  koje ima izvesnost u funkcionisanju GO SNS u Šapcu neće odustati, a "pljačka i manipulacija Zelenovića i njemu sličnih mora da se završi", poručili su naprednjaci Šapca.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNS:Laž da su odbornici SNS bacali kutije, snimak montiran

Izvor: B92, 05.Maj.2016

Šabac -- Konstitutivna sednica Skupštine grada Šapca je prekinuta, a Nebojša Zelenović iz DS-a optužio je odbornike SNS da su bacali kutije, što je SNS demantovala..."Notorna je laz da je bilo koji odbornik i član SNS bacao kutije po sali i ponasao se neprimereno", navodi se u saopštenju gradskog...

Nastavak na B92...

SNS: Laž da su odbornici SNS bacali kutije u Šapcu, video je montiran

Izvor: Vesti-online.com, 05.Maj.2016

- Konstitutivna sednica Skupštine grada Šapca je prekinuta, a Nebojša Zelenović iz DS-a, kako su preneli mediji, optužio je odbornike SNS da su bacali kutije, što je SNS demantovala...- Notorna je laz da je bilo koji odbornik i član SNS bacao kutije po sali i ponasao se neprimereno - navodi se...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.