Rakić i Đurić idu u Moskvu, zahvaliće na podršci

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Sep.2017, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rakić i Đurić idu u Moskvu, zahvaliće na podršci

Predsednik Srpske liste Goran Rakić i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić sastaće se sutra, 14. septembra, u Moskvi sa visokom delegacijom vladajuće ruske partije Jedinstvene Rusije, i tom prilikom, između ostalog, razgovarati o predstojećim lokanim izborima na Kosovu i Metohiji, rečeno je u saopštenju.

"Srpska lista je zahvalna >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na podršci koju dobija od Putinove Jedinstvene Rusije", izjavio je Rakić uoči sutrašnjeg sastanka.

Dodao je da će ruskim kolegama preneti zahvalnost Srba na KiM zbog svega što su Ruska Federacija i partija predsednika Putina do sada učinile u međunarodnoj areni po pitanju Kosova i Metohije.

On je istakao da Srpska lista očekuje da će tokom predstojećih kontakata u Moskvi dobiti nedvosmislenu podršku Jedinstvene Rusije za nastavak borbe za interese srpskog naroda i države na KiM, koju je dobila i uoči prošlih parlamentarnih izbora u pokrajini.

"Predstojećim sastankom biće još jednom potvrđeno neraskidivo prijateljstvo koje povezuje srpski i ruski narod i nepokolebljiva zainteresovanost Ruske Federacije za položaj Srba na Kosovu i Metohiji" zaključio je Rakić.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.