Palma: Stvaranje velike Albanije koju formiraju Rama i Haradinaj je napad na Srbiju, Crnu Goru, Grčku, Makedoniju i EU

Izvor: Večernje novosti, 02.Jan.2019, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palma: Stvaranje velike Albanije koju formiraju Rama i Haradinaj je napad na Srbiju, Crnu Goru, Grčku, Makedoniju i EU

Edi Rama to radi jer je suočen sa velikim problemima u svojoj državi, a Ramuš Haradinaj je budući klijent Specijalnog suda za ratne zločine pripadnika OVK, rekao je Palma “Brisanje granica između takozvanog nezavisnog Kosova i Republike Albanije, koje su pokrenuli premijer Albanije Edi Rama i takozvani premijer takozvanog nezavisnog Kosova Ramuš Haradinaj je direktan napad na Republiku Srbiju i pošto se radi o stvaranju Velike Albanije, to je i napad na Crnu Goru, Makedoniju >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << i Grčku i konačno na Evropsku uniju. Edi Rama to radi jer je suočen sa velikim problemima u svojoj državi, a Ramuš Haradinaj je budući klijent Specijalnog suda za ratne zločine pripadnika OVK. I Rama i Haradinaj pokušavaju da pridobijanjem albanskih nacionalista i terorista sa obe strane Prokletija, politički opstanu, odnosno Haradinaj da ostane na slobodi, mada je to nemoguće”, ocenio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.PROČITAJTE JOŠ: ŠVAJCARSKI „BLIK“ PIŠE: Stvara se “velika Albanija”“Evropska unija na stvaranje Velike Albanije može da ima samo jedan odgovor, a to je prekid svih odnosa sa Tiranom i privremenim institucijama u Prištini, jer sve drugo je neozbiljno i liči na podržavanje stvaranja velike Albanije. Očekujem da se što pre oglase Crna Gora, Grčka i BJR Makedonija, jer je Velika Albanija napad i na njih. U Skoplju treba da se samo sete slučaja “Kumanovo” i terorističkog napada 2015. godine, što je bio početak onoga što se danas stvara. Ramu i Haradinaja ne interesuje Evropska unija. već samo Velika Albanija i to svi znaju i u Prištini i u Tirani, samo još u Briselu, Podgorici, Skoplju i Atini da prevedu sa albanskog na njihove jezike to što rade Edi Rama i Ramuš Haradinaj” , kaže Marković. “Zapad je ćutao na Ramine verbalne provokacije, ćutao je i kada je spušten dron sa zastavom Velike Albanije na stadion JNA u Beogradu tokom fudbalske utakmice Srbije i Albanije, nije konkretno reagovao ni na uvođenje suludih taksi od 100 odsto na robu iz Srbije i BiH i na formiranje Vojske Kosova. Pitam EU da li time što ćute, žmure i prave se da ne čuju ratnohuškačke poruke albanskih i kosovskih političara pretstavlja prećutno odobravanje realizacije projekta stvaranja Velike Albanije, izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Pitam EU " da li ćutanjem odobrava veliku Albaniju?"

Izvor: B92, 02.Jan.2019

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković ocenio je da je brisanje granica između Kosova i Albanije direktan napad na Srbiju...On je dodao da je to napad i na Crnu Goru, Makedoniju i Grčku i Evropsku uniju..."Edi Rama (albanski premijer) to radi jer je suočen sa velikim problemima u svojoj državi,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.