Izvor: Blic, 10.Nov.2016, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Kada bi svi radili kao Srbija, sukoba u svetu više ne bi bilo

Povodom Dana primirja i državnog praznika predsednik Srbije Tomislav Nikolić je rekao da "je to poruka da se nikada ne ponovi" i da "mi Srbi, ovakvi kavi jesmo, uz istrajnost i upornost možemo da dokažemo da je politika koju vodimo jedinstvena, najbolja svetska politika".

- I levo i desno, i napred i nazad, i istok i zapad, i sever i jug. Nikada samo na jednu stranu, zato što, kako kaže jedna afrička >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << poslovica, "nemoj da me teraš da ti pomognem da nekog mrziš" - poručio je Nikolić, koji je danas svečano otvorio novoizgrađeni paviljon u Zavodu za smeštaj odraslih osoba "Male pčelice" u Kragujevcu.

Kako je rekoa, "mi nećemo da se svađamo, turbulentno je vreme u svetu, nema politike koja će sigurno da pobedi".

- Narod je prezasićen elitama, i ljudima koji su uvek tu negde, a ne urade nešto kako treba. Očekujem da sledeće godine na izborima u Evropi svašta doživljavamo, ali to može da opameti ljude, i bolje je da jednoga dana ne ratujemo između sebe. Kada bi svi radili kao Srbija, sukoba u svetu više ne bi bilo - rekao je Tomislav Nikolić.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.