Izvor: Blic, 05.Dec.2016, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milićević (SPS): Budžet razvojni i štedljiv, očekujem konstruktivnu raspravu

Šef poslaničke grupe Socijalističke partije Srbije (SPS) Đorđe Milićević izjavio je danas da je predloženi budžet za narednu godinu stabilizacioni, razvojni i štedljiv.

Milićević je novinarima u Skupštini rekao da je budžet zasnovan na realnim i zdravim osnovama i da potvrđuje da Srbija ima Vladu stabilnosti, napretka i prosperiteta.

On je ocenio da su reforme Vlade urodile plodom i da reformski put nema alterantivu.

"Reformski put Vlade nema >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << alternative i zato kada danas čujemo kritike na račun reformskog puta i teških i nepopularnih mera koje je Vlada sprovodila, bilo bi dobro da čujemo a šta je to alternativa, a da to nije spisak lepih želja, da to nije samo ono što bi građani samo želeli da čuju", kazao je Milićević.

On je rekao i da u parlamentu danas i narednih dana očekuje kontruktivnu i sadržajnu raspravu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Milićević: Reforme, rast i razvoj ključne karakteristike budžeta

Izvor: RTS, 05.Dec.2016

Predlog budžeta za 2017. godinu zasnovan je na realnim i zdravim osnovama, a ne na politikantstvu, rekao je šef poslaničke grupe SPS-a Đorđe Milićević. . Ključne karakteristike Predloga budžeta su reforme, rast i razvoj,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.