Link plus: Staroj Pazovi preti zaraza zbog životinja

Izvor: Blic, 19.Jan.2015, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Link plus: Staroj Pazovi preti zaraza zbog životinja

Organizacija za zaštitu životinja Link plus podnela je Republickcoj veterinarskoj inspekciji prijavu protiv Javnog komunalnog preduzeća Čistoća u Staroj Pazovi sa zahtevom da im se zabrani hvatanje napuštenih kućnih ljubimaca, zbog mogućnosti širenja zaraznih bolesti.

Postoji osnovana sumnja da u objektu Čistoće u Staroj Pazovi nisu preduzete mere za sprečavanje širenja zaraznih bolesti životinja, jer se sa leševima životinja ne postupa u skladu sa zakonom. Time >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je ugroženo javno zdravlje, navodi se u prijavi u koju je agencija Beta imala uvid.

To udruženje je uz prijavu dostavilo i fotografije leševa domaćih životinja razbacanih po dvorištu tog objekta, a žive životinje su u neposrednoj blizini.

Link plus je naveo da su fotografije snimili gradjani, a potom su objavljene na Fejsbuk stranici udruženja Trag iz Stare Pazove.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Strava u Staroj Pazovi: Šta rade sa životinjama!?

Izvor: Mondo, 19.Jan.2015

Organizacija za zaštitu Link plus životinja tužila Čistoću iz Stare Pazove zvog sumnje da se sa leševima životinja neadekvatno postupa. Objavljene i stravične fotografije..Foto: Udruženje Trag/Facebook..Organizacija za zaštitu životinja Link plus podnela je Republičkoj veterinarskoj inspekciji..prijavu...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.