Djukić-Dejanović pozvala Martija na skupštinu OEBS-a

Izvor: S media, 01.Jul.2011, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Djukić-Dejanović pozvala Martija na skupštinu OEBS-a

Slavica Djukić-Dejanović pozvala izvestioca Saveta Evrope Dika Martija da prisustvuje skupštini OEBS-a u Beogradu. Sednica Parlamentarne skupštine OEBS-a biće održana od 6. do 10. jula u našem glavnom gradu.

Predsednica Skupštine Srbije Slavica Djukić-Dejanović pozvala je danas izvestioca Saveta Evrope Dika Martija da učestvuje u 20. zasedanju Parlamentarne skupštine OEBS-a u Beogradu.

Đilas i Beko spremni za razgovor

Djilas: Beograd >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << nije banka da plaća kamate

Marti je pozvan da 9. jula na skupu o temi "Borba protiv ilegalne trgovine ljudskim organima" predstavi činjenice i saznanja do kojih je došao pripremajući izveštaj za skupštinu SE, saopšteno je iz kabineta predsednice skupštine.

"Uverena sam da ćemo razmenom iskustava i sadržajnim dijalogom sa članovima skupštine OEBS-a doprineti borbi protiv ove pojave, kako na regionalnom, tako i na globalnom nivou", piše u pismu Djukić Dejanović upućenom Martiju.

Zasedanje skupštine OEBS-a biće održano od 6. do 10. jula, u okviru kojeg će biti održan i prateći dogadjaj sa temom o borbi protiv trgovine ljudskim organima čiji će moderator biti ministar spoljnih poslova Vuk Jeremić, dodaje se u saopštenju.

(Beta)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.