Dačić: Vlada jedinstvenija nego bilo koja druga

Izvor: Politika, 02.Nov.2012, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Vlada jedinstvenija nego bilo koja druga

BEOGRAD –Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je danas u Beogradu da je njegova vlada za 100 dana rada vratila zemlju na kolosek koji vodi ka zaustavljanju ekonomskog pada, povratku Srbije na trasu ka mogućem rešavanju kosovskog problema i članstvu u EU.

„Pokazali smo za ovih 100 dana da sigurno ne postoji čarobni štapić koji može odmah sve probleme da reši, ali sigurno je da u ovoj vladi postoji više jedinstva nego u bilo kojoj drugoj ranije”, rekao je Dačić >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << na sednici Vlade koja je bila otvorena za javnost.

Dodao je da je koordinacija svih stranka koje čine vladajuću koaliciju sistematska i stalna, i da nema različitih istupanja u javnosti, kao i da su na sednicama Vlade sve tačke usvajane jednoglasno.

Po rečima premijera, Vlada ima kapacitet da vodi zemlju, donosi odluke i stoji iza njih, i da preuzme odgovornost i kada je to teško.

Dačić je ocenio i da je Vlada pokrenula žestoku borbu protiv kriminala i korupcije, i da u toj borbi nema zaštićenih.

Beta

objavljeno: 02.11.2012
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Evropska Unija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

100 dana Vlade: Srbija na pravom koloseku

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Nov.2012

Premijer Srbije Ivica Dačić kaže da je njegova vlada za 100 dana rada vratila zemlju na kolosek koji vodi ka zaustavljanju ekonomskog pada, povratku Srbije na trasu ka mogućem rešavanju kosovskog problema i članstvu u EU.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

"Ova Vlada je najjedinstvenija ikad"

Izvor: Mondo, 02.Nov.2012

U ovoj Vladi postoji više jedinstva nego u bilo kojoj drugoj ranije, rekao je premijer Ivica Dačić povodom 100 dana rada Vlade. Potpredsednik Vučić istakao oštru borbu protiv korupcije i put ka EU, a ministar Dinkić sprečavanje bankrota zemlje...Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je danas...

Nastavak na Mondo...

Dačić: Vlada sprečila grčki scenario

Izvor: SEEbiz.eu, 02.Nov.2012

BEOGRAD - "U prvih 100 dana vlade pokazalo se da ne postoji čarobni štapić, ali ova vlada uspela je više da učini nego bio koja pre."

Nastavak na SEEbiz.eu...

Dačić: Srbija na pravom kolosijeku

Izvor: Capital.ba, 02.Nov.2012

BEOGRAD, Vlada Srbije u proteklih 100 dana vratila je zemlju na kolosijek koji vodi ka zaustavljanju ekonomskog pada i na trasu mogućeg rješenja kosovskog problema, ali i članstva u EU, ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.