Dačić: Vlada jedinstvenija nego bilo koja druga

Izvor: Blic, 02.Nov.2012, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Vlada jedinstvenija nego bilo koja druga

Beograd - Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je danas u Beogradu da je njegova vlada za 100 dana rada vratila zemlju na kolosek koji vodi ka zaustavljanju ekonomskog pada, povratku Srbije na trasu ka mogućem rešavanju kosovskog problema i članstvu u EU.

- Pokazali smo za ovih 100 dana da sigurno ne postoji čarobni štapić koji može odmah sve probleme da reši, ali sigurno je da u ovoj vladi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << postoji više jedinstva nego u bilo kojoj drugoj ranije - rekao je Dačić na sednici Vlade koja je bila otvorena za javnost.

Dodao je da je koordinacija svih stranka koje čine vladajuću koaliciju sistematska i stalna, i da nema različitih istupanja u javnosti, kao i da su na sednicama Vlade sve tačke usvajane jednoglasno.

Prema rečima premijera, Vlada ima kapacitet da vodi zemlju, donosi odluke i stoji iza njih, i da preuzme odgovornost i kada je to teško. Dačić je ocenio i da je Vlada pokrenula žestoku borbu protiv kriminala i korupcije, i da u toj borbi nema zaštićenih.

VIDEO > Dačić: Ova vlada uspela je više da učini nego bio koja pre:


Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dinkić: Vlada uspela da spreči bankrot Srbije

Izvor: Blic, 02.Nov.2012

Beograd - Vlada Srbije je u prvih sto dana uspela da spreči bankrot i možemo da budemo relativno zadovoljni onim što smo uspeli da uradimo, izavio je danas ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić...On je na otvorenoj sednici vlade rekao da se danas, posle sto danas rada Vlade, može sa sigurnošću...

Nastavak na Blic...

Dačić: Vlada jedinstvenija nego bilo koja druga

Izvor: Politika, 02.Nov.2012

BEOGRAD –Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je danas u Beogradu da je njegova vlada za 100 dana rada vratila zemlju na kolosek koji vodi ka zaustavljanju ekonomskog pada, povratku Srbije na trasu ka mogućem rešavanju kosovskog problema i članstvu u EU...„Pokazali smo za ovih 100 dana da sigurno...

Nastavak na Politika...

Dačić: CCarobni štapić ne postoji

Izvor: Beta Video, 02.Nov.2012

BEOGRAD - Pokazali smo da ne postoji čarobni štapić koji može odmah da reši sve probleme, ali sigurno je da u novoj Vladi postoji više jedinstva nego u bilo kojoj drugoj ranije, rekao je premijer Srbije Ivica Dačić. (CH 2)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.