TEŠKO, UZBUDLJIVO: Žiri JEDVA odlučio da dalje u Pinkovim zvezdicama idu njih tri!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Dec.2016, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŠKO, UZBUDLJIVO: Žiri JEDVA odlučio da dalje u Pinkovim zvezdicama idu njih tri!

Talentovani mališani.

Još jedna uzbudljiva epizoda "Pinkovih zvezdica" je iza nas - prva u trećem krugu treće sezone. Takmičari su pokazali neverovatan talenat i svojim nastupima su kod članova žirija budili mnogo emocija.

Direktno u četvrti krug prošli su: David Marković, Dragana Jovanovska, Kristina Milivojević, Petra Blagojević, Ema Simonović, Valentina Stojanović i Roko Blažević.

NAJDUŽI APLAUZ U PZ IKADA: Dečkić je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izašao na scenu i POKIDAO! Ma PREŠAO je igricu! (VIDEO)

KAKVA GREŠKA U PINKOVIM ZVEZDICAMA: Pustili POGREŠNU epizodu! I šta sad? Deluje POZNATO! (FOTO)

Dok su se za prolazak dalje u baražu borile: Lenka Stojčević, Aleksandria Čaliovski, Aleksandra Cinco, Sarah Panjeta, Adriana Salahović.

Žiri nije krio oduševljenje takmičarkama u baražu, a pred njima je bio težak zadatak da odluče koje tri takmičarke odlaze u četvrti krug. A predsednik žirija večeras bio je Milan Stanković.

Iz daljeg takmičenja su nažalost ispale Aleksandra Cinco i Aleksandria Čaliovski.

Dok ćemo u četvrtom krugu imati prilike da uživamo u nastupima Lenke Stojčević, Sarah Panjete i Adriane Salahović.

STROGO U ZVEZDICAMA: Leontina je toliko VIKALA da je ŽESTOKO promukla! (FOTO)

NESTVARNA, LJUPKA, A TAKO MALA: Da li je ONA najslađa Pinkova zvezdica? Među NAJBOLJIMA je sigurno!

Pročitajte i:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.