Posvetio se školovanju, porastao-PRAVI FRAJER!

Izvor: 011vodič.com, 03.Apr.2021, 09:56

Posvetio se školovanju, porastao-PRAVI FRAJER!

Nikolu Milenkovića upoznali smo tokom takmičenja u “Pinkovim zvezdicama” kada je imao samo 12 godina.
Nakon toga, ovaj mladi pevač posvetio se školovanju i sklonio iz žiže javnosti, ali sudeći po njegovim novim poduhvatima, nastavio je da radi na polju muzike.
foto: Youtube Naime, Nikola je sedam godina nakon debitovanja u “Pinkovim >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << zvezdicama” objavio svoj prvi singl “Predigra”, koji je i ekranizovao. Malo ljudi je u spotu prepoznalo Nikolu, koji više nije dečak, već ima 19 godina i prilično se promenio i uozbiljio.
Iako se neko vreme nije pojavljivao na televiziji, Milenković je veoma popularan na društvenim mrežama.
Na Instagramu ima 35 hiljada pratilaca, dok su tinejdžeri na Tik-toku “poludeli” za najavom njegovog singla, te su snimali stotine video-snimaka sa melodijom Nikoline nove numere.
Nikola kaže da je osetio da je ovo pravo vreme za objavljivanje, te da je veoma zadovoljan svojim prvim singlom.
– Na pesmi sam počeo da radim od oktobra prošle godine i mislim da je sad pravo vreme da se izbaci. Ovo je moj prvenac i prezadovoljan sam kako je ispao. Ja sam radio muziku, a Popov je radio matricu, dok je Nucci radio tekst. Mislim da smo odlična ekipa i da ćemo još mnogo toga uraditi – rekla je mladi pevač.
(Espreso/telegraf)



The post Posvetio se školovanju, porastao-PRAVI FRAJER! appeared first on Zenski Magazin.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.