Pinkove zvezdice zatvorile rođendansko slavlje Stadiona (FOTO)

Izvor: Story, 27.Apr.2015, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pinkove zvezdice zatvorile rođendansko slavlje Stadiona (FOTO)

Treći dan proslave drugog rođendana Stadion Shopping Centra protekao je u znaku nastupa popularnih Pinkovih zvezdica koje su dočekane uz vrisak brojnih fanova

promo foto

Najmlađi posetioci Stadiona su već oko 12 časova počeli da pristižu da bi zazuzeli mesta tik pored bine, a mlade muzičke nade Marija Serdar, Irina Arsenijević, Sofija Perić, Midorag Đokić i Nikola Milenković su >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << odmah po dolasku počeli da potpisuju autograme fanovima.

Talentovani Nikola dočekan je uz veliki aplauz, a Sofija je otkrila da je presrećna što baš sa publikom u Stadionu proslavlja svoj 14. rođendan. Stilizovana Irina pevala je dve numere kojima je osvojila i žiri u takmičenju Pinkove zvezdice, dok je Miodrag razgalio publiku otpevavši pesmu Parnog valjka. Moćni glas Marije Serdar izmamio je vrisak i dugačak aplauz publike, koji najbolje potvrđuje da je pred njom velika karijera.

Nakon uspešnog nastupa, popularna petorka uživala je u druženju i fotografisanju sa obožavaocima koji nisu krili oduševljenje što imaju priliku da ih vide uživo.

Posetioci su i danas šopingovali sa popustima do 70 odsto, dok su se mališani zabavljali uz takmičenje Nerf izazov, face painting i kreativnu radionicu za dekupaž sa Sanjom Jovanović.

Tokom tri dana rođendanskog slavlja, Stadion Shopping Centar zabeležio je rekordnu posećenost, a osim u nastupu Pinkovih zvezdica, građani su imali priliku da prethodnih dana uživaju i u koncertima Lexington benda, Ane Nikolić i Milene Vučić.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Pinkove zvezdice zatvorile rođendansko slavlje Stadiona

Izvor: Poznati.info, 27.Apr.2015

Treći dan proslave drugog rođendana Stadion Shopping Centra protekao je u znaku nastupa popularnih Pinkovih zvezdica koje su dočekane uz vrisak brojnih fanova...Najmlađi posetioci Stadiona su već oko 12 časova počeli da pristižu da bi zazuzeli mesta tik pored bine, a mlade muzičke nade Marija...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.