Pinkove zvezdice: Spektakularan početak petog kruga zahvaljujući Sari Asanović!

Izvor: Svet plus, 17.Feb.2017, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pinkove zvezdice: Spektakularan početak petog kruga zahvaljujući Sari Asanović!

Večerašnju emisiju i početak petog kruga Pinkovih zvezdica otvorila je Sara Asanović svojim spektakularnim nastupom, koji je oduševio sve u studiju!

Sara Asanović večeras je u emisiju Pinkove zvezdice donela duh Mediterana. Ona se predstavila pesmom "Luce", a pored toga, imala je u prateću trupu koja je ceo nastup upotpunila. "Ovo je fenomenalno, ovo je prelepo" bio je utisak koji je izneo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Sale Tropiko nakon ovog nastupa oduševljen kako takmičarkom, tako i plesačicom koja je izvela koreografiju dok je Sara pevala. Goca Tržan smatra da je Sara vanserijska pevačica, a Jelena Tomašević je pohvalila to što je ova devojčica uvek birala pesme koje ranije nisu izvođene u ovom takmičenju. 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.