Pinkove zvezdice: Pobednik Sergej Pajić objavio pesmu Uspavanka! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 13.Jan.2020, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pinkove zvezdice: Pobednik Sergej Pajić objavio pesmu Uspavanka! (VIDEO)

Pobednik Pinkovih zvezdica, Sergej Pajić objavio pesmu "Uspavanka"! Za samo nekoliko dana ovaj talentovan mladić je u vrhu trendinga u gotovo svim zemljama regiona.

Pobednik najgledanijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All Stars" Sergej Pajić osvojio je simpatije gledalaca, a sada svi oni koji ga vole mogu da uživaju u njegovom novom hitu "Uspavanka".

Za samo nekoliko dana ovaj talentovan mladić je u vrhu trendinga u gotovo svim zemljama >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << regiona.

"Mogu ponosno da kažem da sam prvi sam u trendingu u Srbiji, Makedoniji, treći u Bosni za sada. Prezadovoljan sam, naravno. Pobeda u "Pinkovim zvezdicama - All Stars" mi je mnogo pomogla i sada je sve na meni. Zato svakodnevno vredno radim i živim za muziku." - rekao je Sergej, te otkrio da će uskoro predstaviti još novih pesama.
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezdice

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.