Pinkove zvezdice: Lena Stamenković razvalila - Tvoj glas ruši plafon! VIDEO

Izvor: Svet plus, 08.Maj.2015, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pinkove zvezdice: Lena Stamenković razvalila - Tvoj glas ruši plafon! VIDEO

Lena Stamenković i u večerašnjoj emisiji Pinkovih zvezdica svojim neverovatnim vokalom uspela je da izazove stojeće ovacije žirija i publike.

Predivna Lena izvodeći jednu od najtežih pesama Selin Dion "All by myself", Lena je fenomenalnom interpretacijom izazvala ovacije i aplauz čitavog studija Pinkovih zvezdica: "Svi zanemeli", zaključila je Marijana. "Lenki, kada ga gore zategneš, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << plafon se ruši, svaka čast", rekla je Jelena i dodala: "Ovo je jedna od najlepših i najtežih pesama Celine Dion. Možda ona krene tako nepretenciozno, kada kreneš u refren, ja sam oduševljena kako si to izvela".

"Meni je, kako je odmicala pesma, bilo ništa specijalno, čak sam se i uplašio i govorim Goci da moramo imati, ne možemo je ostaviti sa četvorkom. Međutim i naravno da je ona ta, da je omiljena i da je rođena za to, a sada moraš da ponovo pevaš, nije to tebi problem", rekao je Milan. "U ovoj pesmi si imala katastrofalnu intonativnu grešku, i ova tvoja izvedba danas nije za pet, bez obzira na to što si dosegla taj visoki ton", oštra je bila Goca.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

(VIDEO) STOJEĆE OVACIJE ŽIRIJA: Kad Lena zapeva, ruši se plafon!

Izvor: Kurir, 08.Maj.2015

Naravno da je ona ta, da je omiljena i da je rođena za to, govorio je Milan nakon njenog predstavljanja..Poslednja takmičarka koja se predstavila u večerašnjoj emisiji "Pinkove zvezdice" bila je Lena Stamenković. Ona je izabrala pesmu "All by myself" i osvojila svih pet glasova žirija...Žiri je...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.