Pinkove zvezdice: David Radosavljević fascinirao Jelenu i Milana - Pevaš kao Bog!

Izvor: Svet plus, 05.Jun.2015, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pinkove zvezdice: David Radosavljević fascinirao Jelenu i Milana - Pevaš kao Bog!

David Radosavljević u večerašnjoj emisiji Pinkove zvezdice izborio je direktan plasman u polufinale, a njegova interpretacija oduševila je sve.

David Radosavljević ponovo je fascinirao u takmičenju Pinkove zvezdice, a izvođenjem numere "ratne igre" dobio je možda i jedan od najboljih komplimenata do sada: "Mislim da će Gale biit jako ponosan da te čuje kako si otpevao ovu pesmu. Bravo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Davide, kao i uvek, na visini zadatka", rekla je Goca. "Jedno preslatko stvorenje koje peva kao Bog. Toliko si siguran, stabilan, kontrolišeš svoj glas. Poseban si, stvarno si poseban, dodala je Jelena. Pravi mali car, sav sam se preznojio od navijanja i igranja", dodao je Milan.

"Nemoj da odustaješ na putu da budeš najveća zvezda ovih prostora, što ćeš sigurno biti", rekao je Hari.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.