Pinkove zvezdice: Bojana Radovanović oduševila žiri i podigla Sergeja Ćetkovića na noge

Izvor: Svet plus, 30.Dec.2016, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pinkove zvezdice: Bojana Radovanović oduševila žiri i podigla Sergeja Ćetkovića na noge

Pinkove zvezdice večeras protiču u duhu praznika, a Bojana Radovanović oduševila je žiri interpretacijom Abbine pesme i čak podigla na noge Sergeja Ćetkovića koji je igrao dok je ona pevala.

Bojana Radovanović se u Pinkovim zvezdicama predstavila pesmom grupe Abba ''Mamma mia'' i dobila svih pet glasova. Ona je žiri kupila izgledom, ali i interpretacijom, a uspela je da razigra i Sergeja >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Ćetkovića. Sergej je ustao sa stolice i igrao dok je takmičarka pevala. - Izgledaš kao jedna tinejdž-princeza. Božanstveno si obučena i božanstveno si pevala - pohvalila je Goca takmičarku. I Leontina je je nastavila da hvali takmičarku i nju je ovaj nastup izgledao scena iz mjuzikla. - Ovo je slatka petica za pravu zvezdičicu - rekla je Leontina. Sergej ni ostali članovi žirija nisu zamerili ni zbog pojedinih nesigurnosti u interpretacijama. - Ovaj tvoj nastup je pokazao da si ti devojčica koja je svemu razmišljala - rekao je Milan.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

(VIDEO) ZVEZDA JE ROĐENA: Pinkova zvezdica PRŠTALA OD ENERGIJE! Njen nastup će se DUGO PAMTITI!

Izvor: Kurir, 30.Dec.2016

..."Bravo!" vikao je žiri uglas još dok je Bojana pevala Kada je završila, žiri je za nju imao samo reči hvale.."Došli smo do izuzetnog pevačkog napretka! Bravo! Izgledaš fenomenalno, sve na tebi mi se dopalo, božanstveno si pevala Bravo za sve!" rekla je Goca, a sa njom se složila Leontina.."Na...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.