OVAJ DEČAK JE ODUŠEVIO ŽIRI I PUBLIKU: Dobili smo jednog vrhunskog pevača! Najveći povratak na scenu

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2023, 15:34

OVAJ DEČAK JE ODUŠEVIO ŽIRI I PUBLIKU: "Dobili smo jednog vrhunskog pevača!" Najveći povratak na scenu

Mladić anđeoskog glasa utabava staze kvalitetne pevačke karijere!

U petoj emisiji prvog kruga emisije ''Pinkove zvezdice'' predstavio se i Pavle Vasiljević koji je dobro poznat i publici i žiriju.

Ovaj, sada već mladić, već se takmičio u Pinkovim zvezdicama sa 6 godina, u prvoj sezoni.

Njegovo pojavljivanje izazvalo je pravo oduševljenje u studiju. Predstavio se pesmom Tošeta Proeskog "Bože brani je od zla" i već na samom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << početku numere osvojio svih 5 glasova.

- Opravdao si svoje godine. Ti si kao mali ovde iskusio scenu, a sada si došao još bolji, još fantastičniji i stabilniji. Pevao si ozbiljno i sada je ta ozbiljnost prisutna. Nisam znala da si se opet prijavio, ali je to super što si sa nama, zato što smo stvarno dobili jednog vrhunskog pevača! Više ne vidim tog malog čoveka koji nas je oduevljavao, ti si potpuno nov čovek. Izdrži do kraja, nemoj da mutiras i biće odlično - rekla je Leontina.
Pogledaj vesti o: Toše Proeski

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.