Novogodišnji delirijum u Pinkovim zvezdicama i vanserijski nastupi! VIDEO

Izvor: Svet plus, 30.Dec.2016, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novogodišnji delirijum u Pinkovim zvezdicama i vanserijski nastupi! VIDEO

Večerašnja emisija Pinkove zvezdice biće posebna po mnogo čemu, posebno što će se praznična euforija proširiti i studijom u šimanovcima.

Žiri Pinkovih zvezdica ove večeri biće u posebnom raspoloženju, a vanserijski talenti u nekim trenucima dovodiće ih bukvalno do suza. Mala Jovana ponovo će raspametiti sve, a posebno >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Milana Stankovića koga će postideti komentarom da je pravi patuljak. Mnogo uzbuđenja i veoma zanimljivih situacija očekuje nas i ovog petka, zato ne propustite da budete deo najspektakularnijeg takmičenja, večeras od 21h na televiziji Pink.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.