Izvor: Scandal.rs, 22.Okt.2018, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JK JAVNO POHVALILA ODLUKU DA PEVAČICA SEDNE U ŽIRI ZVEZDICA: Ako iko treba da sedi u toj stolici, to je ONA!

Nova sezona muzičkog takmičenja “Pinkove zvezdice” je počela, a na samom početku došlo je do velikih promena u sastavu žirija. Jelena Tomašević saopštila je da više neće biti deo ovog takmičenja, a njeno mesto zauzeće Nataša Bekvalac. Jelena Karleuša, javno je pohvalila ovu odluku, te je na svom Tviter profilu napisala da je Nataša prava The post JK JAVNO POHVALILA ODLUKU DA PEVAČICA SEDNE U ŽIRI ZVEZDICA: Ako iko treba da sedi u toj stolici, to je ONA! appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Karleuša NIJE ŠTEDELA REČI KADA JE GOVORILA O BEKVALČEVOJ, a evo šta je TOLIKO VAŽNO rekla o njoj!

Izvor: Story, 23.Okt.2018, 09:30

Jelena Karleuša pohvalila je učešće svoje koleginice Nataše Bekvalac u žiriju muzičkog takmičenja za decu. Pop diva je stala na stranu pevačice koja je nedavno prošla kroz porodičnu dramu, pa je kao i uvek dala svoje iskreno mišljenje. – Ako neko treba da sedi u žiriju, onda je to Nataša...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.