Igor Lazarević ponovo raspametio sve devojčice u studiju Pinovih zvezdica! VIDEO

Izvor: Svet plus, 12.Jun.2015, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igor Lazarević ponovo raspametio sve devojčice u studiju Pinovih zvezdica! VIDEO

Među fenomenalnih 16 takmičara Pinkovih zvezdica u polufinalnim emisijama našao se i Igor Lazarević. Mnoge devojčice zasigurno već drže svoje telefone i čekaju trenutak da glasaju za Igora.

Ni malo drušačiji, već u dobro poznatom stilu - Igor Lazarević romantičnom izvedbom pesme Tošeta Proeskog ''Is this love'' oduševio sve u Pinkovom studiju. Prelepe devojčice igrale su u pozadini i doprinele ovom velikom emotivnom polufinalnom nastupom u Pinkovim zvezdicama.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << />
Zbog dima nismo mogli da vidimo plišane igračke koje je dobio Igor, a bilo ih je zasigurno mnogo. ''Toliko smo ponosno ovde svi na tebe, izrastao si u lepog momka i napredovao si u ovom šou'', rekla je Goca. Igor je danas položio teoriju muzike, što je oduševilo Leontinu. ''Treba da budeš ponosan. Onaj prvi tvoj nastup bio je smešan naspram ovog'', dodao je Milan Stanković
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezdice

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Pinkove zvezdice: Trajče Georgiev fascinirao žiri - Ti si gospodin čovek ! VIDEO

Izvor: Svet plus, 12.Jun.2015

Trajče Georgiev i u večerašnjom polufinalnoj emisiji Pinkovih zvezdica raspametio je sve svojim neverovatnim vokalom i dobio pregršt pozitivnih komentara žirija...Fenomenalna atmosfera i sjajni nastupi doneli su u večerašnjoj polufinalnoj emisiji Pinkovih zvezdice posebnu notu, a Trajče Georgiev...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.