Parni valjak zakazao pripremne utakmice

Izvor: B92, 09.Dec.2022, 00:39

"Parni valjak" zakazao pripremne utakmice

Iako je sva pažnja sportske javnosti upreta na dešavanja u Kataru, Partizan ne gubi vreme već se uveliko priprema za prestojeći prolećni deo prvenstva

Očekuje se da crno-beli počnu sa treninzima krajem decembra u sportskom centru Zemunelo, a nakon uvodnog dela priprema ekspedicija Partizana uputiće se ka Turskoj.

Za sada zakazano je pet >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prijateljski utakmica.Prvu proveru Partizan će imati sa rumunskom Univerzitateom (15. januar), a četiri dana kasnije Parni Valjak očekuje susret sa nekim od sledeća dva kluba iz Bugarske - CSKA 1948 ili Dinamo Plovdiv.

Treća i četvrta kontrolna utakmica je zakazana istog dana (23. januar) prvo sa TSC-om iz Bačke Topole, dok će u popodnevnim časovima rival biti Austrija iz Beča.

Generalnu probu pred nastavak prvenstva srpski vicešampion će imati protiv moskovskog CSKA.Pored susreta bratskih klubova, fudbaleri Partizana imaće ponovni susret sa doskorašnjim saigračem i bivšim kapitenom crno belih - Sašom Zdjelarom koji nastupa za Armejce.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Parni Valjak u Beogradu

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.