Parni valjak pregazio Rad

Izvor: Vesti-online.com, 14.Mar.2015, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Parni valjak" pregazio Rad

Posle dva remija u Humskoj - konačno pobeda izabranika Marka Nikolića. Partizan je slavio protiv Rada 2:0 i ponovo pobegao Crvenoj zvezdi četiri boda. Crno-beli su odigrali najbolju utakmicu u prolećnom delu sezone i nagovestili da je kriza sa starta drugog dela Jelen Super lige prošlost.

"Građevinari", do ovog kola, nisu primili nijedan gol u prolećnom delu sezone, ali su morali da polože oružje pred >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << liderom šampionata. Do 31. minutu, gosti su bili ravnopravni rival, ali je onda bomba Nikole Drinčića iz slobodnog udarca zadala jak udarac Radu od koga se nije oporavio do kraja susreta. Pogotku crno-belih kumovala je i loša intervencija mladog golmana Radunovića, koji je loše procenio let lopte. Na početku drugog poluvrmena odličnu akciju Petra Grbića u gol je pretvorio najbolji pojedinac meča Nikola Ninković. Tada je priča bila gotova...

Sve što se posle drugog gola Partizana zanimljivo desilo bilo je na tribinama. Sredinom drugog poluvremna, navijači Partizana na južnoj tribini su razvila dva transparenta protIv suđenja na meču Crvene zvezda - Vojvodina. Glavni sudija je prekinuo meč na nekoliko minuta, a susret je nastavljen tek pošto su "grobari" sklonili uvredljive transparente.

PROČITAJTE TOK UTAKMICE:

50. minut - GOOOL, Nikola Ninković povećava prednost crno-belih. Odlična asistencija Petra Grbića i sigurna realizacija nestašnog Partizanovog dečka.

45+1. minut - Nikola Ninković je imao odličnu šansu, ali je pogodio prečku. Završeno je prvo poluvreme.

31. minut - GOOOL, Nikola Drinčić je doneo prednost Partizanu iz slobodnog udarca. Mladi golman "građevinara" Radunović loše je procenio loptu.

27. minut - Nemanja Kojić je imao najbolju šansu na utakmici, ali je golman Radunović odlično odbranio atrtaktivni šut napadača crno-belih.
Pogledaj vesti o: Parni Valjak u Beogradu,   Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.