Izvor: HotSport.rs, 14.Mar.2015, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JSL: Lalatović iznenadio sastavom protiv Spartaka

Desetak minuta nas deli od početka meča na Gradskom stadionu u Subotici gde će snage u okviru 19. kola JSL lige odmeriti Spartak i Crvena zvezda.

Veliko iznenađenje priredio je trener crveno-belih Nenad Lalatović koji će “golubove” napasti sa tri napadača. Naime, umesto povređenog Lazovića šansu je dobio novajlija Petar Orlandić, dok su u timu još dva špica Džoš Parker i Luka Jović. U prvih 11 se vratio i iskusni štoper Savo Pavićević.
Spartak će takođe igrati napadački, to jest u sastavu će imati dva klasična napadača Gorgijevića i Ivanovića.
hotsport.rs

 
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Subotica

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uživo: Crveno-beli sa tri špica jure Partizan, Spartak - Crvena zvezda

Izvor: Blic, 14.Mar.2015

Fudbaleri Crvene zvezde od 14.30 igraju u Subotici protiv Spartaka meč 19. kola Jelen Superlige, a zbivanja sa tog duela možete da pratite uživo uz Blicsport.rs...Zvezda ima četiri boda manje od vodećeg Partizana, koji od 17 sati igra protiv Rada na svom stadionu...Trener crveno-belih Nenad Lalatović...

Nastavak na Blic...

DA LI JE ZVEZDA ZAVRŠILA POSAO: Ristić precizan sa “bele tačke” (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 14.Mar.2015

Crvena zvezda je sve bliža trijumfu u Subotici. U 28. minutu maldi Luka Jović je izašao sam na golmana Mirkovića, predriblao ga, a potom je bio oboren. Sudija Srđan Obradović je pokazao na jedanaesterac. .  Strelac sa “bele tačke” bio Mihailo Ristić kome je ovo bio debitantski pogodak u...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.