Parni valjak podigao punu Arenu na noge

Izvor: S media, 17.Okt.2010, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Parni valjak" podigao punu "Arenu" na noge

Zagrebački bend "Parni valjak" posle 22 godine nastupio je sinoć u punoj Beogradskoj areni, a publika je dvoipočasovni koncert na nogama ispratila pevajući horski svaku pesmu.

Izlazak na scenu popularne grupe, okupljeni su dočekali vrišteći, a već prvu pesmu "Digni glavu, ne daj se, pjevaj pjesme ljubavne" 15.000 posetilaca otpevalo je zajedno sa Akijem Rahimovskim.

Odlično ozvučenje i "lajt" šou bili su samo dopuna neumornom Rahimovskom, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je bez pauze izneo ceo koncert, čini se sa podjednakom energijom kao nekada.

"Pre četiri godine rekli smo nikad više, ali nismo izdržali i vratili smo se da uživamo u ovome što imamo", rekao je Rahimovski, dirnut reakcijom beogradske publike.

Gotovo savladan emocijama, jedva je izgovorio "ljubav je najveće bogatstvo, a mi smo večeras najbogatiji ljudi na svetu".

Nizali su se hitovi "Moje zastave su uvek iste boje", "Ivana", "Zaspao bi sada ja na tvojim rukama", "Uhvati ritam", "Moja je pesma lagana", "Prokleta nedelja", a posetici su svakim aplauzom, vriskom i lupanjem nogama o pod arene uveravali članove "Parnog valjka" da su im nedostajali.

Baladu "Jesen u meni" posvetili su makedonskom pevaču Tošetu Proeskom, koji je pre tri godine, poginuo u saobraćajnoj nesreći. Cela "Arena" je pevala dok je na video bimu bila slika Proeskog.

"Hvala dragi Beograde. Volimo te puno", poručio je Rahimovski kada je uspeo da nadjača dugi aplauz, pre nego što je posle dvoipočasovnog koncerta izašao na bis.

"Parni valjak" će zbog velikog interesovanja publike održati još jedan koncert, večeras u Beogradskoj areni.

(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Parni Valjak u Beogradu

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.