Parni valjak opet melje! Revolveraš Marinković pokrenuo Partizan, sjajni Milutinov razgrnuo Makedonce (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 08.Nov.2014, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parni valjak opet melje! Revolveraš Marinković pokrenuo Partizan, sjajni Milutinov razgrnuo Makedonce (VIDEO)

Crno-beli u Pioniru savladali MZT i sedmom kolu Jadranske lige - 65:50

Parni valjak se vratio na pobedničku stazu! Posle tri vezana poraza (dva u Evrokupu i jedan u Jadranskoj ligi), Partizan je pobedom nad MZT-om iz Skoplja pobegao iz donjeg dela tabele regionalnog takmičenja i najavio da su pred njim bolji dani - 65:50 (11:15, 18:14, 21:11, 15:10).

U meču u kome su imali problema da uhvate ritam, crno-beli su se skoro 20 minuta mučili sa Makedoncima, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da bi na krilima raspucanog Vanje Marinkovića preokrenuli rezultat i u sedmom kolu zabeležili tek treću pobedu u sezoni. Mladi bek (17 godina) postigao je 20 poena i oduševio oko 4.500 navijača u beogradskom Pioniru, koji su umeli da pozdrave i nekoliko njegovih atraktivnih poteza, među kojima je najznačajnije zakucavanje za izjednačenje pred kraj prvog poluvremena (29:29).



Taj detalj kao da je pokrenuo do tad usporeni tim Duška Vujoševića, naterao ga da igra agresivnije i brže, pa se Vanji Marinkoviću pridružio odlični Nikola Milutinov i do kraja meča zabeležio odličan učinak i 26 indeksnih poena.

Susret sa ekipom koja je proletos šokirala crno-bele u Beogradu crno-beli su iskoristili da u tim vrate rovitog Milana Mačvana, iskusni krilni centar je na parketu proveo osam minuta, ali je predostrožnosti radi tokom treće četvrtine - kad je domaćin stekao prvu dvocifrenu prednost (50:40) vraćen na klupu, kako bi se sačuvao za naredne mečeve, od kojih je prvi susret sa Levskim u Sofiji, u okviru petom kola Evrokupa.

(FOTO: Star sport, MN Press)
Pogledaj vesti o: Parni Valjak u Beogradu,   Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ABA: Partizan savladao Skopljance, blistao mladi Marinković (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 08.Nov.2014

Košarkaši Partizana zabbeležili su treću ovosezonsku pobedu u AAB ligi pošto su u meču 7. kola pred oko 4.500 navijača u Pioniru savladali skopski MZT sa 65:50 (11:15, 18:14, 21:11, 15:10).. . Dugo su se crno-beli mučili sa gostima iz Makedonije koji su čak posle prve deonice imali četiri poena...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.