Parni valjak objavio drugu pesmu sa novim pevačem: Stiže album VIDEO

Izvor: B92, 10.Jul.2023, 19:11

Parni valjak objavio drugu pesmu sa novim pevačem: Stiže album VIDEO

Pop rok sastav Parni Valjak sa pevačem Igorom Drvenkarom, objavio je novi singl i spot "Bogati će pobeći na Mars", saopštio je danas izdavač Kroacija rekords.

Nakon smrti višedecenijskog pevača Akija Rahimovskog (1955-2022), Parni valjak je nastavio rad sa Drvenkarom, objavivši nedavno prvi zajednički singl "Moja glava, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << moja pravila", a bend gitariste i autora Huseina Hasanefendića Husa se nada da će "uskoro imati spreman i celi album".

Iz Parnog valjka su naveli da je "Bogati će pobjeći na Mars" "malo žešća koncertna stvar", koja nosi prepoznatljiv rukopis Hasanefendića, i da je njena poruka da "živimo u vremenu u kome kao društvo nismo imali nikad više, a istovremeno nikad nismo bili nezadovoljniji".

Spot je uradio zagrebački fotograf i reditelj Dinko Čvorić - Doringo, zaslužan i za prethodni "Moja glava, moja pravila".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.