Parni valjak na leto dolazi u Niš u okviru velike turneje

Izvor: JužneVesti.com, 23.Feb.2024, 11:26

"Parni valjak" na leto dolazi u Niš u okviru velike turneje

Na velikoj turneji koju će čuveni zagrebački rok bend Parni valjak održati ove godine, naći će se i koncert u Nišu koji će biti održan 28. juna na Evergreen festivalu. To će biti prvi koncert nakon nastupa u Tvrđavi 2011. i hali “Čair” 2012. godine.

Na zvaničnoj Facebook stranici Parnog valjka objavljen je prvi deo njihove turneje koja će otpočeti marta do jula, upisan je i Niš.

Poslednji put Parni valjak >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << nastupio u Nišu pred oko 4.000 ljudi u hali “Čair” kada su održali “anplag” koncert, a svega godinu dana ranije nastupili su na platou niške Tvrđave pred 15.000 ljudi.

Parni valjak je zagrebački rok sastav osnovan 1975. u Zagrebu, koji je još uvek aktivan, iako je pravio pauzu 1988. godine, a zatim bio rasformiran u periodu od 2005. do 2009. godine.

Podsetimo, frontmen benda Aleksandar Aki Rahimovski, koji je rođeni Nišlija, preminuo je 22. januara 2022. godine u 67. godini, a bend je nastavio da svira sa novim pevačem Igorom Drvenkarom, sa kojim će i nastupati na ovogodišnjoj evropskoj turneji.
Pogledaj vesti o: Parni Valjak u Beogradu,   Facebook

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.