Parni Valjak pokrenuo motore, na prozivci osmorica igrača! (foto)

Izvor: Sportske.net, 07.Avg.2017, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Parni Valjak" pokrenuo motore, na prozivci osmorica igrača! (foto)

Novi trener košarkaškog kluba Partizan NIS Miroslav Nikolić doputovao je sa Kopaonika kako bi izvršio prozivku na startu priprema za novu sezonu.

Košarkaši Partizana okupili su se večeras u Sportskom centru Dinamik na Dorćolu i započeli pripreme za novu sezonu.

Prozivku je izvršio šef stručnog štaba Miroslav Nikolić, a na prvom okupljanju bilo je samo osam igrača, od kojih jedan u civilu a trojica >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na probi.

Vanja Marinković nije trenirao jer ga čeka operacija proširene vene i pauza od dve nedelje, a o njegovom eventualnom transferu u Baskoniju večeras nije bilo reči.

Među igračima koji se nalaze pod ugovorom sa Partizanom večeras su trenirali Mihajlo Andrić, Đorđe Majstorović, Slobodan Jovanović i Nikola Tanasković.

Pored pomenutih igrača na prozivci su se našli još Đorđe Tresač, Aleksa Novaković i Vuk Obradinović koji su stigli na probu, dok će se novajlije koje su već potpisali ugovore javiti nešto kasnije.

Amerikanci Džejmi Skin i Ijan Bejker trebalo bi da se priključe treninzima 13. avgusta, a Obrad Tomić po završetku obaveza koje ima u reprezentaciji Bosne i Hercegovine.

Prvi trening #KKPartizan u sezoni 2017/17

Srećno crno-beli!!! pic.twitter.com/izG53CfSZn

— KK Partizan NIS (@PartizanBC) August 7, 2017
Pogledaj vesti o: Parni Valjak u Beogradu

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Nikolić izvršio prozivku: Na prvom treningu Partizana samo sedam igrača

Izvor: Vesti-online.com, 07.Avg.2017

U hali "Dinamik" na Dorćolu u ponedeljak prvi trening u novoj sezoni odradili su košarkaši Partizana i to pod komandom novog trenera Miroslava Nikolića...Popularni Muta na prvom treningu mogao je da računa na samo sedam igrača i to četvoricu koji su pod ugovorom - Mihajla Andriča, Nikolu Tanaskovića,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.