Partizan: Samo četvorica na prvom treningu, Amerikanci do kraja sedmice! Šta će biti sa Novicom, a šta sa Vanjom?

Izvor: MozzartSport.com, 07.Avg.2017, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan: Samo četvorica na prvom treningu, Amerikanci do kraja sedmice! Šta će biti sa Novicom, a šta sa Vanjom?

Miroslav Nikolić večeras okuplja crno-bele u Sportskom centru „Dinamik“

Došlo vreme da Partizan krene.

Dva meseca posle eliminacije u polufinalu Superlige, crno-beli počinju pripreme za novu sezonu. Po svemu sudeći, još jednu tranzicionu, mada je trener Miroslav Nikolić pre sedam dana nagovestio da će u njoj glavni cilj biti opstanak u ABA ligi.

Koliko je situacija u Humskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 1 teška najbolje ilustruje vest da će povratnik za komande Parnog valjka pištaljkom dati znak za početak prvog treninga  u Sportskom centru „Dinamik“. Ne u „Pioniru, niti u Hali sportova, već od 20 sati na Dorćolu. Na istom mestu gde je minule sezone radio.

U ovom trenutku Partizan na raspolaganju ima samo sedmoricu seniora pod ugovorima. To su starosedeoci Mihajlo Andrić, Nikola Tanasković, Slobodan Jovanović i Vanja Marinković, odnosno novajlije Džejmi Skin, Ijan Bejker i Obrad Tomić. Sportski žurnal piše da će tandem Amerikanaca doći u Beograd krajem sedmice, a da će se reprezentativac Bosne i Hercegovine priključiti novim saigračima kad završi pretkvalifikacije za Svetsko prvenstvo 2019.

To Miroslavu Nikoliću otežava ionako nepovoljnu situaciju, pogotovo što još nije preciziran status Vanje Marinkovića. Kapiten će početi pripreme sa klubom, međutim, pitanje je da li će ih i završiti, jer na stolu ima ponudu Bakonije od koje bi crno-beli trebalo da dobiju 500.000 evra na ime obeštećenja.

Žurnal piše da bi Nikolić tek trebalo ra razgovara sa Novicom Veličkovićem povodom eventulanog produžetka saradnje krilnog centra sa Partizanom. Izvesno je da će na prvom treningu biti i nekoliko juniora, njihova imena još se ne znaju.

U odnosu na minulu sezonu, crno-bele su napustili: Vil Hečer (Dinamo Sasari), Uroš Luković (Mornar), Adin Vrabac (Tenerife), Stefan Pot (FMP), Kenan Karahodžić (Unikaha), Stefan Birčević (Istanbul BB), Branislav Ratkovica, Frenk Robinson i Džamont Gordon, dok su Đorđe Majstorović i Miloš Korivica završili epizode u Humskoj 1.

(FOTO: Star sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Partizan počinje pripreme sa 4 igrača!

Izvor: B92, 07.Avg.2017

Košarkaši Partizana počinju pripreme za novu sezonu u ponedeljak uveče, a novi trener Miroslav Nikolić će prvu prozivku izvršiti u SC Dinamik na Dorćolu u 20h...Već prvog dana Nikolić će naići na "zid", imaće na raspolaganju samo četvoricu igrača – Vanja Marinković, Mihajlo Andrić,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.