PARNI VALJAK PREGAZIO KOPER: Crno-beli veoma UBEDLJIVI protiv Slovenaca (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2017, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARNI VALJAK PREGAZIO KOPER: Crno-beli veoma UBEDLJIVI protiv Slovenaca (VIDEO)

Izabranici Marka Nikolića siloviti.

Partizan je silovito startovao na pripremama u Sloveniji. Crno-beli su deklasirali Koper (4:0), šestoplasiranu ekipu slovenačkog šampionata, u meču koji je het-trikom obeležio Uroš Đurđević. Mladi napadač je postigao tri gola za 28 minuta, a posebno se istagao golom petom (pogledajte OVDE).

Partizan je sva četiri gola postigao u prvih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 45 minuta, kad je usamljen u napadu igrao Đurđević, a po krilima Marko Janković i Alen Stevanović.

U nastavku meča zaigrao je i Leonardo, ali je bilo očigledno da je duža pauza ostavila traga na njemu i da će morati dobro da zapne ne bi li sustigao saigrače koji su počeli pripreme sedam dana pre njega. Drugo poluvreme odigrao je i Tavamba, ali nije uspeo da se upiše u strelce, igrajući u napadu u tandemu sa mladim Đorđem Jovanovićem.

ČUDAN PUT PARTIZANOVOG MIKIJA: Sada je napadač, a nekada je igrao na DRUGOJ STRANI terena
Pogledaj vesti o: Parni Valjak u Beogradu

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ČAROLIJA: Đurđević postigao gol PETOM! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2017

Mladi napdač postigao het-trik za samo 28 minuta...Uroš Đurđević blista već na startu priprema. Mladi napadač Partizana je za samo jedno poluvreme postigao tri gola protiv Kopera, a drugi gol je posebno lep. Naime, Đurđević je loptu šmekerski, petom, smestio u mrežu rivala. Pogledajte i sami...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.