Izvor: HotSport.rs, 08.Apr.2015, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

‘PARNI VALJAK’ GAZI: Partizan već mislima u finalu (VIDEO)

Partizan je završio posao. Još u Beogradu, ali će crno-beli po svemu sudeći pregaziti Jagodinu i pod Đurđevim brdom. U 27. minutu posle velike gužve u kaznenom prostoru “ćurana” nije se snašao mladi Šaponjić, lopta se dokotrljala do Andrije Živkovića, a ovaj je samo gurnuo u mrežu.

>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
Partizan je poveo u trećem minutu golom tinejdžera Ivana Šaponjića.
hotsport.rs
The post ‘PARNI VALJAK’ GAZI: Partizan već mislima u finalu (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Kup: Jagodina - Partizan (KRAJ) (video)

Izvor: Sportske.net, 08.Apr.2015

Golovima Ivana Šaponjića i Andrije Živkovića Partizan je overio plasman u finale nacionalnog Kupa čime je zadržao šanse da sezonu završi sa "duplom krunom" u vitrinama.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.