Izvor: HotSport.rs, 08.Apr.2015, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPADAČ OFK BEOGRADA PORUČIO: Slaviću gol pred Grobarima ako me neko bude nervirao! (VIDEO)

Napadač OFK Beograda Dejan Dražić je jesenas bio strelac u remiju “romantičara” sa Partizanom, a gol je proslavio izvinjenjem Grobarima. Sada će tim sa Karaburme dočekati “parni valjak” u Humskoj, a mladi špic ne zna kako će se radovati ako ponovo savlada Milana Lukača.

– Na prošlom meču sam imao potrebu da otrčim do navijača Partizana, ali sada neće biti tako, barem mislim >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << da neće. Zavisno od toga da li me neko iznervira. Prosto, nikada ne planiram proslavu gola – rekao je Dražić za Žurnal.
On je istakao i da Partizanu ne treba pretiti, jer se zna ko je lider prvenstva.
– U dobroj smo formi, ali Partizan je ipak lider na tabeli. Bilo bi naivno da im pretimo, međutim, imamo svoje adute – zaključio je Dražić.
Evo kako je mladi repreyentativac Srbije proslavio gol u Humskoj postignut jesenas:

hotsport.rs
The post NAPADAČ OFK BEOGRADA PORUČIO: Slaviću gol pred Grobarima ako me neko bude nervirao! (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.