Milinković najavljuje totalnu ofanzivu u revanšu: Parni valjak će udariti na BATE iz svih oružja!

Izvor: MozzartSport.com, 19.Avg.2015, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milinković najavljuje totalnu ofanzivu u revanšu: Parni valjak će udariti na BATE iz svih oružja!

"Borili smo se u nastavku, herojski parirali, nadam se da će nam se za sve vratiti u Beogradu", sumirao je trener Partizana utiske sa prvog meča u Belorusiji

Fudbaleri Partizana iz Belorusije su se vratili sa golom minusa iz prvog meča sa BATE Borisovom u plej-ofu za Ligu šampiona, ali su crno-beli i dalje “u životu“ u ovom dvomeču i uzdaju se u revanš na stadionu u Humskoj sledeće srede.

Trener šampiona Srbije Zoran Milinković >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ponovio je da je isključenje Marka Jevtovića u smiraj prvog poluvremena u velikoj meri odredilo dalji tok utakmice, ali je zadovoljan što se njegova ekipa hrabro držala do kraja iako je bila brojčano oslabljena.

“Uhvatili smo ritam posle dobrog početka domaćina, imali izvanrednu priliku - Abu i Andrija Živković. Crveni karton je prestrog i za stroge evropske kriterijume. Borili smo se u nastavku, herojski parirali, nadam se da će nam se za sve vratiti u Beogradu. Žao mi je što nećemo saznati kako bi bilo da se završilo da smo ostali sa 11 igrača“, rekao je Milinković.

Trener crno-belih ima dovoljno vremena da zajedno sa stručnim štabom pripremi taktiku za revanš, uz podsećanje da će nešto morati da modifikuje zbog neigranja Jevtovića. Naravno, pre novog duela sa BATE-om, ekipu Partizana očekuje i prvenstveni duel sa Borcem u Čačku.

“Punom parom, svim srcem, u revanšu u Beogradu. Bate je iskusan, ima mirnoću u igri. Hleb je mnogo dobar igrač, pravi razliku. Ima kvaliteta i Rodionov. Igraćemo napadački, učinićemo sve da prođemo, iz svih oružja“, jasan je Milinković.

Prelazni rok se polako, ali sigurno bliži kraju, a strateg Partizana najavljuje još novih lica u Humskoj.

“Videćemo, radimo na pojačanjima, generalni direktor je uključen u priču. Radimo na dovođenju Devića“, zaključio je Milinković.

Crno-beli sa Borcem igraju u subotu, 22. avgusta, a četiri dana kasnije dočekuju BATE.

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Parni Valjak u Beogradu,   Partizan,   Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.