Kruševljani zaustavili Parni valjak, Vasić propustio da dosudi penal za crno-bele!

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Okt.2013, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kruševljani zaustavili Parni valjak, Vasić propustio da dosudi penal za crno-bele!

Partizan – Napredak 1:1 (0:0)
Strelci: 0:1 – Trujić u 47, 1:1 Luka u 88. minutu.
Beograd – Stadion Partizana. Gledalaca: 5000. Sudija: Aleksandar Vasić. Crveni karton: Bojić u 90+6. minutu.
PARTIZAN: Stojković, Živković, Volkov, Obradović, Stanković, Đemba Đemba, Ilić, Petrović (od 49. Kojić), Jojić, Ninković (od 63. Luka), Fofana (od 74. Grbić).
NAPREDAK: Krznarić, B. Milošević, Bojić, Gavrić (od 90 Kostić), Trujić (od 74. Bajić), Cvetković, Mirosavljević, Regan, N. Milošević (od 70. Frimpong), Kuković, Udovičić.
(FOTO: FK Partizan)
Novi kiks Partizana u Humsokj! Kruševljani su iznenadili šampiona i iz Humske zasluženo odneli bod! Da nije bilo Luke gosti bi odneli ceo plen.
Prvi gol na meču viđen je u 47. minutu. Mirosavljević je sjajno uposlio Trujića koji je bio brži prvo od Živkovića, a zatim i od Stojkovića i potom je poslao loptu u nebranjenu mrežu!
U 52. minutu sudija Vasić, posle povlačenja Kojića sa leđa u kaznenom prostoru, nije dosudio penal za crno-bele.
Predrag Luka je posle asistencije Đembe Đembe pogodio za 1:1 u 88. minutu i tako spasao crno-bele poraza.
U 97. minutu Jojić je pogodio stativu iz slobodnog udarca!
Iako je sudija napravio veliku grešku, pristalice kluba iz Humske sigurno su nezadovoljnije načinom na koji su odigrali puleni Vuka Rašovića, jer je upravo loša igra dovela crno-bele do gubitka dva boda.
Imao je Partizan nekoliko dobrih prilika, Fofana i Kojić su pogodili prečku, Jojić stativu, ali premalo je to bilo od aktuelnog šampiona. Treba istaći da je Stojković bio ponovo jedan od najboljih na terenu. Dugo će se prepričavati odbrane Mirosavljeviću i Bojiću.
Isto tako, golman gostiju Krznarić je bio maestralan. Imao je nekoliko sjajnih intervencija.
U drugom minutu viđen je prvi udarac. Vezista Kruševljana je tukao sa 18 metara, ali Stojković je sjajno odbranio.
Minut kasnije, prvi šut Partizana. Posle greške odbrane Napretka Jojić je šutirao iskosa sa desne strane, ali Krznarić je dobro intervenisao.
Posle 30-ak sekundi Fofana je odlično uposlio Ninkovića, mladi vezista je ušao u gol šansu, ali umesto šuta ili asistencije usledio je bespotreban dribling i defanzivci gostiju su otklonili opasnost na kratko. Lopta se dokotrljala do Jojića koji je šutirao pored stative.
U šestom minutu ponovo je Ninković bio u dobroj prilici, ali vezista crno-belih je napravio potez više i šansa je propala.
Beko Fofana je u devetom minutu pogodio prečku! Jojić je oduzeo loptu gostima i potom sjajno uposlio Ninkovića. Ovaj je prelepo predriblao Miloševića i dobro centrirao ka Fofani. Napadač crno-belih je postavio nogu, ali lopta nije htela u gol.
U 14. minutu veliku priliku propustio je Jojić. Vezista Partizana oteo je loptu Nikoli Miloševiću i stuštio se ka golu i šutirao, ali golman gostiju je odlično intervenisao. Ipak, čini se da je u tom trku Jojić izgubio snagu za udarac.
Od 14. do 40. minuta viđen je veoma loš fudbal, bez konkretnih prilika, lepih akcija….
U 41. minutu viđen je solidna pokušaj glavom Ninkovića, a u 42. Saša Ilić je dao gol, ali sudija je signalizirao ofsajd..
Na samom kraju prvog dela Koković je topovski šutirao sa 58 metara, ali Stojković je dobro intervenisao.
Nikola Trujić je u 47. minutu doveo Napredak u vođstvo! Mirosavljević je sjajno uposlio snažnog napadača, ovaj je prevario Živkovića i Stojkovića i poslao loptu u mrežu!
U 52. minutu posle kornera Stanković je sjajno šutirao glavom, golman gostiju je odbranio, ka lopti je krenuo Kojić, bio je povučen sa leđa, ali sudija nije dosudio čist penal za Partizan.
Dva minuta kasnije Kojić je sa metar pogodio prečku. Zaista neverovatan promašaj, mada se čini da je golman Krznarić dodirnuo loptu i skrenuo je ka okviru gola.
U 59. minutu posle odličnog prodora Jojića i dobrog pasa snažno je šutirao Ilić, ali nije bio precizan.
Posle 150 sekundi Napredak je mogao da udvostruči vođstvo, ali Stojković je bio maestralan.
Bojić je izbegao ofsajd zamku, uposlio je Mirosavljevića koji je ispred sebe imao samo golmana crno-belih, pokušao je špic Kruševljana da lobuje Stojkovića, ali bez uspeha.
Lopta se potom odbila do Bojića koji je iz prve šutirao, ali Stojković je i njegov udarac odbranio.
U 65. minutu dobra akcija crno-belih, Saša Ilić je šutirao, ali defanzivci gostiju su sjajno reagovali i izbacili loptu u korner.
Osam minuta kasnije Luka je centrirao, Kojić je pokušao, ali samo korner za Parni valjak.
U 75. minutu Jojić je šutirao, mreža se zatresla, ali sa spoljne strane.
Devet minuta kasnije Gavrić je bio u prilici, ali Stojković mu je odlično ušao u šut a Vojislav Stanković je otklonio opasnost.
U 86. minutu Đemba Đemba je sjajno uposlio Luku koji je tukao iz prve i prevario golmana gostiju koji je loše zaštitio prvi ugao.
U 93. minutu Jojić je imao veliku šansu, ali Krznarić je sjajno odbranio! Jojić je u 97. minutu pogodio i stativu.

SEMAFOR 10. KOLA JSL:
Radnički 1923 – Spartak 0:0
Novi Pazar – Donji Srem 1:0 (Mutavdžić 45)
Rad – Jagodina 0:2 (Đurić 64, Arsenijević 86)
OFK Beograd – Vojvodina 0:2 (Poletanović 30, Škuletić 62)
Partizan – Napredak 1:1 (Luka 88 -Trujić 47)
Sloboda – Javor 0:1 (Sotirović 61)
Čukarički – Voždovac 2:3 (D. Srnić 13, 80 – Babović 25, Karaklajić 70, Obradović 90+3)
Radnički Niš – Crvena zvezda 1:1 (Hadžibulić 8 – Dauda 45)

Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PLS: Lučanci žure u elitu

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Okt.2013

MLADOST – BORAC 2:0 (1:0). Strelci: Golemić u 41, Milosavljević u 79. minutu.. Stadion u Lučanima. Gledalaca: 800.  Sudija: Boško Jovanetić (Užice). Pomoćnici: Vlade Jeremić (Priboj), Žarko Obradović (Valjevo).. MLADOST: Janković, Petrović, Lazović, Golemić, Milunović, Avramović, Milosavljević...

Nastavak na Sportski Žurnal...

MONDO: I Partizan se žalio zbog penala

Izvor: Mondo, 26.Okt.2013

Glavni sudija utakmice Partizan - Napredak propustio da dosudi penal za crno-bele u drugom poluvremenu pri vođstvu..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.