Izvor: Blic, 25.Jan.2018, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Verovatno niste čuli za nju, a ona je bila JEDINA Srpkinja na tajnoj večeri sa čuvenim filmskim zvezdama

Sara Brajović, devojka čiji je ceo život obeležen modom i umetnošću, bila je specijalna gošća na reviji Đorđa Armanija u okviru Nedelje visoke mode u Parizu.

Posle javnog, usledio je i intimniji deo večeri sa zvezdama evropskog glumišta.

Sara je bila Armanijeva specijalna gošća, a prenela nam je utiske sa revije Armani Privé. Kako je sam dizajner rekao kolekcija za proleće je inspirisana svim nijansama neba.

- Đorđo je prvo vrhunski >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << gospodin, a zatim neko sa neverovatnim stilom. Njegov dizajn za visoku modu i specifično za ovu kolekciju je beskrajno sofisticiran. Doduše, provela sam dosta vremena zureći u Marion Kotijar tokom revije. Ona je bila jedna od zvanica i koliko je lepa i prirodna! - rekla nam je Sara.

Posle toga usledila je privatna večera u jednom dvorcu u Parizu, pa je Sara otkrila o čemu je pričala sa istaknutim zvezdama kinematografije i ko je sve bio u njenom društvu - više o tome pronaći ćete OVDE ili na sajtu Noizz.rs.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.