Ништа стрес, само плес овог уторка у Новом Саду! (уторак, 21. мај)

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Maj.2024, 07:00

Ништа стрес, само плес овог уторка у Новом Саду! (уторак, 21. мај)

Данас вам може бити један од интересантнијих и узбудљивијих дана ове недеље. Уторак који је пред нама је пун добре забаве и одличног провода. Фото: Градске инфо Ево шта нас очекује овог уторка у Новом Саду: Данас ће у нашем граду дувати јака Кошава. Дневна температура ће се кретати >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << од 16 до 28 степени. Могући су и пљускови са грмљавином.
Изложба „Колаж у тигању“ од 21. маја до 2. јуна у СКЦНС Фабрици Фото: skcns.org Изложба „Колаж у тигању“ Љубице Стојановић и Саве Кузмановића биће отворена у 19 часова у СКЦНС Фабрици.
Поставка ће моћи да се погледа до 2. јуна, сваког радног дана од 10 до 19 часова.
Представа „Комплетна историја позоришта (укратко)“ биће премијерно изведена у 20 часова у новој згради СКЦНС-а, која се налази у Улици Владимира Перића Валтера 5. Фото: new.gigstix.com Улазнице за овај догађај могу да се купе по цени од 800 динара на сајту и продајним местима Гигстикса.
Представа је настала по мотивима текста Мета Томпсона, у копродукцији Градског позоришта Бечеј и Студентског културног центра Нови Сад.
У Српском народном позоришту можете погледати две представе: Балет „Отело“ од 19:00 часова Представа „Поетеса“ од 19:30 часова У Позоришту младих на репертоару је представа „Секс за почетнике“ од 19:00 часова Фото: Позориште младих У Дому културе  од 20:00 часова је вече најбољих, најдражих, најцрњих и најискренијих фора Влатка Штампара.
У досадашњој каријери Влатко је написао је 5 стенд ап специјала, од који је изабрао 2 сата хитова који ће вас довести до суза.
Неће вам дати да дођете до даха, јер како Влатко каже, најдраже му је насмејати вас.
Фото: Градске инфо Плес Матураната 2024 Манифестација „Плес Матураната 2024“ ће се одржати 21. маја на Тргу Слободе испред Градске куће.
Оганизатори ове године, у односу на претходну годину, очекују много већи број матураната спремних да заплешу квадрил у срцу града.
Фото: Градске инфо Солистички концерт Ленке Шкрбић У 19;00 часова, у Сали Беклијевих, Солистички концерт ће одржати ученица Музичке школе “ Исидор Бајић“ Ленка Шкрбић, класа клавира: Едит Миавец. Гости концерта ће бити Владица Љубичић, саксофон и Јована Пауновић, виолина.
Уживајте!
Uskoro počinje najpoznatiji festival pozorišne umetnosti kod nas – evo ko je čovek po kome nosi naziv

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ништа стрес, само плес овог уторка у Новом Саду! (уторак, 21. мај) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.