VIDEO: Polugole aktivistkinje prekinule muslimansku konferenciju pa dobile batine

Izvor: Radio 021, 14.Sep.2015, 08:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Polugole aktivistkinje prekinule muslimansku konferenciju pa dobile batine

Dve feministkinje prekinule su jednu muslimansku konferenciju koja se održavala u Parizu.

Dve neimenovane žene, od kojih jedna ima 25 a druga 31 godinu, upale su na jednu muslimansku konferenciju koja se održavala u severnom delu Pariza. Konferencija je bila posvećena predstojećem Bajramu.

Dok je jedan od govornika držao predavanje, dve feministkinje su se popele na pozornicu. Na sebi su imale ispisane >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << poruke "Niko me neće naterati da se potčinim". Jednu od njih uspeo je da savlada čuvar, dok je druga nastavila da protestuje na bini pokušavajući da dođe do mikrofona. Nakon što je drugu ženu grupa savladala, na snimku se može videti da je pretučena.

Iako identitet ove dve žene još nije poznat, mediji pretpostavljaju da se radi o aktivistkinjama Femen. Takođe, ni identitet drugih učesnika u incidentu nije poznat.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.