Trijumf Đokovića u Parizu

Izvor: NTV.rs, 03.Nov.2013, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trijumf Đokovića u Parizu

Novak Đoković osvojio je Masters u pariskom Bersiju. On je u finalu pobedio Španca Davida Ferera sa 2:0, po setovima 7:5,7:5.
Zanimljivo je da je Ferer u oba seta imao prednost od 5:3, da bi Đoković tada uspevao u oba seta da napravi niz od četiri osvojena gema i stigne do 40. titule u profesionalnoj karijeri. To je srpskom >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << teniseru 16. titula na turnirima Masters serije. Đoković još ima šansu da se do kraja sezone vrati na prvo mesto ATP svetske rang liste. To će najviše zavisiti od rezultata koje bude ostvario Rafael Nadal na završnom Mastersu u Londonu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Rafael Nadal

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak osvojio i Pariz

Izvor: Večernje novosti, 03.Nov.2013

Srpski teniser Novak Đoković trijumfovao je na turniru masters serije u Parizu, pošto je u finalu pobedio Španca Davida Ferera rezultatom 7:5, 7:5.Đokoviću je to 16. pobeda na mastersima u karijeri, koja mu je doela 1.000 poena, jer je prošle godine u Parizu ispao na startu takmičenja.Zahvaljujući...

Nastavak na Večernje novosti...

Novak osvojio pehar, Nadal značajno uvećao prednost na ATP listi

Izvor: Blic, 04.Nov.2013, 08:21

I pored toga što je trijumfovao u Parizu, Novak Đoković uoči završnog Mastersa zaostaje mnogo više za Rafaelom Nadalom nego što je to bio slučaj pre nedelju dana, a razlog za to je što su na ATP listi brisani bodovi osvojeni 2012. u Londonu, nadmetanju elite koje je španski teniser propustio,...

Nastavak na Blic...

ATP lista: Nadal pobegao Đokoviću, nemoguća misija za Novaka u Londonu

Izvor: Sportal.rs, 04.Nov.2013

Rafael Nadal povećao je prednost na novoj ATP listi u odnosu na prvog pratioca Novaka Đokovića, iako je Srbin osvojio Masters u Parizu.

Nastavak na Sportal.rs...

Kako Novak Đoković može opet do broja jedan?

Izvor: Svet plus, 04.Nov.2013

Novak Đoković moći će da se vrati na čelo ATP liste do kraja 2013. samo ako trijumfuje u svim preostalim mečevima, a Rafael Nadal ostvari najviše jednu pobedu.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.