TRAGEDIJA! UBIJEN SESTRIĆ Dare Bubamare

Izvor: Svet, 22.Dec.2018, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA! UBIJEN SESTRIĆ Dare Bubamare

Sestrić Dare Bubamare, dvadesetdvogodišnji Stefan Vilotijević, ranjen je u petak u Beču. Nakon nekog vremena, mladić je podlegao ranama i preminuo u bolnici. Pevačica je u šoku i hitno se vraća u Srbiju iz Pariza.
“Istina je da mi je sestrić ubijen. Jako sam tužna i u šoku zbog ovog što se desilo, prvo mu je ubijen brat, a sada i on. Sutra se hitno vraćam iz Pariza >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << za Novi Sad”, rekla je ona.
Stefan je izgubio život u istom vatrenom obračunu u kom je likvidiran i Vladimir Roganović, koji je slovio za člana kavačkog klana.On je sin crnogorskog kriminalca Kićuna Vilotijevića koji je ubijen 1999. godine, kao i mlađi brat drugog Kićunovog sina Filipa koji je izrešetan 2015. godine na Paliću.
Stefan je dospeo u žižu javnosti prošle godine kada je izazivao jednog od policajca na tuču. Njega je tada policija zaustavila u novosadskoj ulici Đorđa Magaraševića i naredila kontrolu njegovog vozila, a on je ometao policajce, dok je jednog je izazivao da se potuku.
SvetSvet
The post TRAGEDIJA! UBIJEN SESTRIĆ Dare Bubamare appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.