Izvor: Radio 021, 21.Dec.2018, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen Vladimir Roganović u Beču, pripadnik "kavačkog" klana

Pucnjevi iz vatrenog oružja ispaljeni su danas u jednom restoranu u centru Beča, objavili su mediji.

Kako N1 nezvanično saznaje, ubijen je Vladimir Roganović, visoko pozicionirani pripadnik crnogorskog "kavačkog" klana. Teško je ranjen Stefan Vilotijević, takođe pripadnik tog klana.

Austrijska policija traga za napadačima, a u potragu je angažovala je i helikoptere, s obzirom da se obračun dogodio u jednom od najprometnijih delova grada.

Zvaničnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << potvrda ovih informacija nema. Kako su naveli očekici, četiri muškarca stajala su u blizini izraelske ambasade u Beču, kada su odjeknuli hici iz vatrenog oružja. U tom momentu na ulici je bilo dosta ljudi.

Kako saznaje N1, prema rečima očevidaca neposredno pre obračuna, okupljeni muškarci razgovarali su na jednom od slovenskih jezika. "Dve osobe pronađene su s prostrelnim ranama danas oko 13.30 sati u Lugecku u Beču", objavila je policija u saopštenju.

Odmah je počela potraga oko mesta u četvrti Lugeck.

Lugeck je i popularni restoran.

Autor: N1

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Vladimir Roganović ubijen u Beču, ranjen Stefan Vilotijević

Izvor: Radio 021, 21.Dec.2018

Pucnjevi iz vatrenog oružja ispaljeni su danas u jednom restoranu u centru Beča, objavili su mediji...Kako N1 nezvanično saznaje, ubijen je Vladimir Roganović, visoko pozicionirani pripadnik crnogorskog "kavačkog" klana...Teško je ranjen Stefan Vilotijević, takođe pripadnik tog klana. Vilotijević...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.