SUROVA LIKVIDACIJA U BEČU! Ubijen VLADA ROGANOVIĆ, član zloglasnog kavačkog klana! Ima JOŠ MRTVIH! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2018, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUROVA LIKVIDACIJA U BEČU! Ubijen VLADA ROGANOVIĆ, član zloglasnog "kavačkog klana"! Ima JOŠ MRTVIH! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

U pucnjavi u centru Beča, danas popodne, ubijen je Vladimir Roganović (31) iz Herceg Novog, koji se pominjao kao jedan od članova zloglasnog "kavačkog klana", saznaju mediji.

Prema informacijama, ovaj žestoki momak, likvidiran je sa još jednim pripadnikom pomenute kriminalne grupe. Drugi ubijeni je 22-godišnji Stefan Vilotijević iz Nikšića, navode mediji.

Kako javljaju lokalni mediji u toku je potraga za učesnicima pucnjave u centralnom delu grada, koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prepun turista. Iznad grada lete helikopteri.

Pucnjava ispred popularnog restorana u Beču bila je, po svemu sudeći, "ciljani kriminalni napad", a ne nasumično delo, izjavila je portparolka bečke policije.

Ona je, ipak, dodala da tačne okolnosti pucnjave nisu još jasne, prenosi Rojters.

Ranije danas austrijski mediji su javili da je jedna osoba je poginula u pucnjavi u Beču do koje je došlo oko 13:30 ispred jednog restorana u centru grada, javljaju austrijski mediji.

Prema prvim medijskim izveštajima, ispaljeno je pet hitaca, a spominjalo se i da je jedna osoba ubijena, dok je druga ranjena. Obe su pogođene u glavu.

Prema izjavama svedoka do pucnjave je došlo u blizini lokala Fligmuller i u njoj je učestvovalo više osoba.

BONUS VIDEO: Pogledajte kako je uhapšen vođa "kavačkog klana"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DVOSTRUKO UBISTVO U BEČU Likvidirani Vladimir Roganović, pripadnik KAVAČKOG KLANA i Stefan Vilotijević

Izvor: Blic, 21.Dec.2018

U pucnjavi u centru Beča, danas popodne, ubijen je Vladimir Roganović (31) iz Herceg Novog, koji se pominjao kao jedan od članova zloglasnog "kavačkog klana". Prema prvim informacijama u istoj pucmkavi ubijen je i Stefan Vilotijević (22) iz Nikšića

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.