TELA SU BILA RAZBACANA SVUDA: Ispovest stanovnika Nice koji je je gledao MASAKR (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 15.Jul.2016, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TELA SU BILA RAZBACANA SVUDA: Ispovest stanovnika Nice koji je je gledao MASAKR (VIDEO)

Vasim Bulel, stanovnik Nice, bio je svedok sinoćnjeg masakra koji se dogodio na jugu Francuske, a u kojem je stradalo najmanje 80 ljudi. Napadač je kamionom pregazio masu ljudi, a zatim je policija u razmeni vatre usmrtila njega.

- Bio je pokolj na putu. Tela su bila svuda - rekao je Vasim.

Zbog ovog napada, u Francuskoj su zastave spuštene na pola koplja u Nici i u Parizu.

Podsećamo, napadač je vozio >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << kamion težak 19 tona kojim je gazio ljude na putanji dugoj dva kilometra pre nego što je ubijen.

Pogledajte video:



Više o masakru u Nici možete pročitati u sledećim tekstovima:

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

JUTRO POSLE KRVAVOG MASAKRA: Evo kako izgledaju ulice Nice (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 15.Jul.2016

Bezbednost u Francuskoj podignuta je na najviši nivo, a policija obezbeđuje svaki deo zbog sinoćnjeg krvavog masakra u Nici u kom je poginulo više od 80 ljudi, teško povređeno više od 100, a za mnogima se i dalje traga...Foto: Tanjug/AP..Ulice su gotovo puste, a vozila pripadnika francuske policije...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.